ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ

 

 

Το Υπουργείο Μεταφορών, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η ΔΕΗ και η εταιρεία ΗΔΙΚΑ αναμένεται να προκηρύξουν εντός του καλοκαιριού διαγωνισμούς  για την κάλυψη 1549 θέσεων εργασίας, σε συνεργασία με τον ΑΣΕΠ. Πιο συγκεκριμένα:

  • Το Υπουργείο Μεταφορών έχει εγκρίνει την κάλυψη 650 θέσεων εργασίας στις Αστικές Συγκοινωνίες Α.Ε. για τις ειδικότητες Οδηγών Λεωφορείων(330 θέσεις), Τεχνιτών(120 θέσεις) και Ηλεκτροδηγών, Εκδοτών-Ελεγκτών Εισιτηρίων(200 θέσεις). Επίσης αναζητά την κάλυψη 70 θέσεων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας(ΥΠΑ) με ειδικότητα Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.
  • Η ΔΕΗ θα προβεί στην πρόσληψη 600 ατόμων για την κάλυψη των αναγκών της. Οι θέσεις αφορούν τόσο το επιστημονικό, όσο και το τεχνικό κομμάτι της επιχείρησης.
  • Η Εθνική Τράπεζα προωθεί διαγωνισμό για πρόσληψη 200 ατόμων με πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οικονομικής κατεύθυνσης.
  • Η εταιρία ΗΔΙΚΑ ΑΕ ενέκρινε την πρόσληψη 29 ατόμων , ειδικοτήτων ΠΕ και ΤΕ για τους κλάδους Πληροφορικής και Διοικητικού-Οικονομικού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε διαγωνισμού και τα προσόντα των υποψηφίων, αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από τον ΑΣΕΠ.